A Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság

„ÖREGEDJÜNK EGÉSZSÉGGEL” Csupaszív Programja*

parduczlaszlo portre2

 A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottsága és a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság (MCSNTT) közötti együttműködés egyik állomása volt a „Megelőzés szolgálatában” címmel tartott közös rendezvénye 2015.11. 27-én Gyulán. Itt került bemutatásra első alkalommal az az együttműködési megállapodás, mely szerint a MCSNTT a „FlavonPont Csupaszív Programjához” csatlakozott, mint együttműködő partner.

Itt került bemutatásra a Flavon termékcsalád is, ami hozzájárul a jobb életminőség megteremtéséhez, az egészségmegőrzéshez.

 A tudományos társaság a prevencióban, az integrált terápiában javasolja a Flavon termékek napi rendszerességgel történő fogyasztását.

FMX LAPOZOS 8TERMÉK

A Flavon Max Fogyasztói Klub programját használjuk mi is a Csupaszív Programunkhoz, ezzel előteremtve azokat az anyagi forrásokat, amelyekkel a tudományos társaság meghatározott céljaira fordít. Mi is úgy látjuk, világtrend az egészségmegőrzésre fókuszálni, aktívan bekapcsolódni non profit tevékenységek anyagi forrásának előteremtéséhez egy termék vásárlásával, fogyasztásával.

csp logo-02

Felkínáljuk mindenkinek azt a lehetőséget, hogy csatlakozzon a programunkhoz, legyenek partnereink: tegyenek az egészségükért, a MCSNTT Csupaszív Partnereként fogyasszák a világszínvonalú Flavon termékeket naponta, a termékeket pedig a MCSNTT-on keresztül, a Flavon Max Fogyasztói Klub keretei között vásárolják meg, ezáltal anyagilag is támogatva a céljainkat.

Ugyanakkor felkínáljuk azt is, hogy aktívan kapcsolódjanak be Üzleti Csupaszív Partnerként, hogy a saját céljaikhoz is meg tudják teremteni az anyagi forrásokat.

  A támogatói megállapodást legalább nyolc hónapra kötünk.

 

CSUPASZÍV PARTNERKÉNT Ön négyhavonta egy karton Flavon terméket vásárol (3 vagy 4 darab Flavon termék), ezáltal 6600 forinttal támogatja kartononként a Társaságunkat.

ÜZLETI CSUPASZÍV PARTNERKÉNT havonta egy karton Flavon termék vásárlásával havonta 6600 forinttal járul hozzá a munkánkhoz.

A MCSNTT online megjelenést kínál fel Önöknek, ahol mint együttműködő partnerekként jelenhetnek meg.

 

mcsntt parducz-alairas

 

Dr. Párducz László

MCSNTT elnök

 

Csatlakozzon a Flavon Max Fogyasztói Klubhoz, ezáltal a MCSNTT Csupaszív Programjához!

CSATLAKOZOK

 

Támogatói megállapodás letölthető ITT.

pdf

Részletekkel kapcsolatosan információt kaphatnak:

Dr. Gaál Emánuel „FlavonPont Csupaszív Koordinátor”

+36 70 455 88 76

gaalemanuel@gmail.com

* „Öregedjünk egészséggel!” (Szent-Györgyi Albert)

További információ a www.quido.hu oldalon is elérhető.