A FLAVON TERMÉKEKRŐL RÖVIDEN

 

FMX LAPOZOS 8TERMÉK

Flavon 2004-ben jelent meg a piacon. Jelenleg a világ elit márkái között szerepel. A Flavon egy egészségmegőrző és életminőséget javító programot kínál a mai ember igényeire szabottan. Olyan világban élünk, amiben teljesen új kihívásoknak kell eleget tennünk napi szinten, a régi technikák nem adnak hathatós segítséget ezek ellensúlyozásához.

fmx 2015 hu youtubeA WHO és a jelenlegi tudományos ismereteink alapján naponta szükségünk van színanyagokban nagyon gazdag friss és nyers gyümölcsök és zöldségek fogyasztására ahhoz, hogy a lehető legjobb egészségben maradjunk meg. Ez naponta közel egy kilogramm, 8-10 féle vegyesen összeválogatott NYERS gyümölcsöt, zöldséget jelent.

 

Sem a megelőzés, sem a terápia nem működik úgy ezen növényi összetevők nélkül, mint ahogyan szeretnénk.

Tudjuk, hogy szükségünk van rá, de hagyományos úton naponta szinte lehetetlen feladat hozzájutni.

A Flavon ezt a problémát oldja meg modern formában, újragondolva a zöldség és gyümölcs fogyasztást.

 

VÉD, TÁPLÁL, MEGÚJÍT, ÉLETFUNKCIÓKAT OPTIMALIZÁL, KARCSÚSÍT, LÚGOSÍT.

 

Naponta egy kávé áráért tudja magát a lehető legjobb egészségi állapotban megőrizni, és használni a fogyasztói klub erejét, hogy anyagilag is megérje csatlakozni a Flavonhoz!

fmx tervezettminöség 8termekesAz életünkhöz szinte nélkülözhetetlen növényi összetevőket célzottan, a legoptimálisabb összetételben és arányokban teszi naponta elénk. Vegyszermentesen, hozzáadott adalék és cukor nélkül. Így olyan egyedi eredményt ér el, amit mi saját „konyhánkban” sohasem tudnánk megvalósítani.

Egyedi gél állaga folyamatosan adagolja a közel 2 500 természetes növényi összetevőt (vitaminok, nyomelemek, enzimek, bioflavonoidok, prebiotikus hatású rosttartalom), mindezt 90 % feletti biohozzáférhetőséggel, biohasznosulással.

fmx elismerések 2015 min

A Flavon több mint 30 rangos hazai és nemzetközi elismerés birtokosa.

Ezek közül a világ legrangosabb megmérettetésein is többszörös arany díjas lett.

 

A Brunswick Laboratories mérései alapján a világon kiemelkedően a legmagasabb védőhatással bír a Flavon termékcsalád minden tagja.

fmx brunswick 8termekes

A Flavon cég tudományos alapokon fejleszti a termékeit. A minőség egyik garanciája Prof. Dr. habil Dinya Zoltán akadémikus, aki tudományos tanácsadóként irányítja a kutatást, fejlesztést.

fmx biotransformacio dinyaprof

A Flavon termékek a Flavon Max Fogyasztói Klub keretei között érhetők el.

Összekapcsolja a gyártót közvetlenül a fogyasztóval, így a megtakarított költségeket a fogyasztók között osztja szét. Csupán a termék fogyasztásával és eredményes ajánlásával tud profitálni 12 kapcsolati lépcsőben a 60%-os alap visszaosztásból.

Az Flavon üzleti modellje azt a célt szolgálja, hogy a fogyasztóknak, klubtagoknak anyagilag is megérje flavonosnak lenni. Ne mondhassa senki, hogy nincs napi kb 1 Eurom arra, hogy befektessek az egészségembe, vagy a csalág minden tagjának tudjam ugyanezt biztosítani.

fmx lapozos üzlet.koncepcio

 


Csatlakozzon a Flavon fogyasztói klubhoz, használja ezt a több mint tíz éve működő eszközt, hogy Ön és a családja is élvezhesse az „egészség és siker” ízét!

CSATLAKOZOK

A FlavonPont CSUPASZÍV PROGRAM segítségével akár fogyasztóként, akár üzletépítőként jó célokat szolgáló programok anyagi támogatásához is hozzájárul. Részletekről itt informálódhat:

csp logo-02

 

 

AJÁNLOTT  VIDEÓK

Flavon 2015 (HU)

fmx 2015 hu youtube

FLAVON Vállalati film 2015 (ECHO TV – Mozaik című adás)

fmx vállalati echotv 2015 youtube